Anneli skriver

Förhandsbeställning av Genom Dimmorna – Through the Mists på svenska

Jag arbetar just nu bakom scenen med att färdigställa boken Genom Dimmorna, som Through the Mists av Robert James Lees har fått heta på svenska (min egen översättning, samma som publicerats här på hemsidan).

Om du är intresserad av att vara med och få ett exemplar från den första upplagan jag beställer, så kan du göra en förhandsbeställning till mig på e-post anneli@erkkonen.one. Ange ditt för- och efternamn, postadress, mobilnummer och e-postadress för avisering, så skickar jag boken så snart den kommer från tryckeriet (du kan alltid meddela förändringar i beställningen/avbokningar fram tills jag skickar ut ett aviseringsmejl till alla som beställt med besked om att böckerna kommit till mig från tryckeriet och strax skickas ut till alla mottagare.)

Det kommer bli mjuka pärmar, typ storpocket, och med färgfoto på omslaget.

Böckerna är gåvor, och för den som vill stötta mig i arbetet med all översättning, hemsidorna och bokutgivningen så finns alla uppgifter för donationer längst ner på sidan Välkommen här uppe i menyn.