Anneli skriver

Livscoaching med en Divine Truth-bas – Mikael Cladin

Tidigare har jag tipsat om möjligheten att anlita Anna Skevik för att få uppleva samtalsterapi med Divine Truth-läran som grund för samtalen, och nu vill jag berätta att det finns en till person som erbjuder ett Divine Truth-baserat stöd; det är Mikael Cladin som du kan läsa mer om på hans hemsida Känslobiten.

Om du trivs med det du finner på mina hemsidor, så kan jag berätta att det kommer kännas minst lika bra att upptäcka Mikaels tjänster, för vi delar samma personlighet och själ – du möter med andra ord samma grundinställning till livet, Gud och människorna hos honom som du möter här hos mig. Själv har jag den fina förmånen att känna både Mikael och Anna i mitt privatliv, så jag har redan fått möjligheten att uppleva bådas stora hängivenhet till Gud och kärlek till sina medmänniskor, och även lyssna på deras klokheter som dyker upp mitt i våra samtal. Den möjligheten unnar jag så många andra som möjligt!

Så om du känner att det kan vara en god idé att ta emot lite genuint och ärligt stöd för att bli mer av den Gud skapade dig till att vara, då vet du var det finns två väldigt godhjärtade pärlor att anlita!

Klicka här för att läsa mer om Mikaels livscoaching: Känslobiten