Anneli skriver

Maria Magdalenas blogg

Det finns mycket som format mitt liv, men de enda två som oformat det så att mitt verkliga jag får komma fram, är Maria Magdalena herself och självaste Jesus. Fast inte den mossiga varianten som med återberättanden i stil med viskleken deformerats genom åren, utan den fräscha, nya och oredigerade 2.0-varianten – nu i en spellista på YouTube nära dig (eller på Odysee om du hellre vill det)!

Ja, jag har accepterat att Jesus i modern tid inte hasar runt i lång kaftan och promenerar överallt han ska, utan istället är det fyrhjuling, hemsidebyggande och färggranna Desigual-tishor som gäller. Men, nu är det alltså hans andra hälft jag vill lysa lite på, och det är också en modern variant av pergamentrullarna – en blogg på webben, med länkar och allt.

Håll till godo: the one and only – Maria Magdalenas blogg <3

DimHou, foto