Anneli skriver

Några böcker kvar från de första upplagorna!

Hör av dig om du är intresserad av att få ett eller flera exemplar av någon/några dessa titlar – jag behöver för- och efternamn, postadress, mobilnummer och e-postadress för avisering av paketet. Mejla mig på anneli@erkkonen.one så skickar jag boken/böckerna till dig så snart jag kan (jag brukar skänka allt som rör Divine Truth till mottagaren, då det finns en kärleksfull tanke med att alla ska kunna få tillgång till den här informationen oavsett t.ex. ekonomisk situation, så det finns inga prislappar på böckerna, utan den som vill och kan får ge en donation om det känns rätt).

Återstående antal:

Ödmjukhet: 4 st
Vad händer när vi dör: 4 st
Vad händer när vi sover: 3 st
Jesus liv under 2 000 år: 3 st
Barndom & Föräldraskap: 12 st

Vill du donera något valfritt belopp som tack så hittar du uppgifterna för detta allra längst ner på sidan Välkommen här uppe i menyn.

Mycket glädje och nytta med läsningen!